You're The Only One

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 17, 2012

Random Update

Assalamulaikum... xjwb dosa.. 

da lama xupdate blog, i think it's really too messy tgk blog berabuk teda update. well, im being really busy through dis sem. eh? acyually da abis sem 3. masuk sem 4 da thn dpn. yeay! maybe it's not too late for me to say congrats to all my class-mate. again, kita lulus 100%. we work together we pass 100% together. harap2 lps ni semua dpt sama2 naik sem smpai ljm kay? :) aamiin. 

so, 2012 nda lama lgi akan melabuhkan tirainya.. sehhhh... too many kngn phit n manis along dis year. :) and i do enjoy each of the moments. :) thanks to all y contribute sepanjang perjalanan saya thn ni. :) you guys are real n great! dis year i do know who are my true friends and who are the fake one. *okay, malas mo mention bnda bikin sakit hati... so let it be. once you hurt me, i will remember your name for entire of my life. 

story bout friendship, i don't know but, saya sayang 2 org ni. okay2, saya mention nama kamu. sorry. Azureen binti Amir & Aliscia Johnny. :) let me story sikit aaa.. Jureen, start rapat sejak awal sem 2. lupa pula mcm mna kita blh rapat but it just happens g2 ja. :) and i really enjoying my time when im with you. sbb saya jadi diri sendiri kalau sama dia ni. sangat happening n gila orangnya. :D plg suka ketawa. dats y i like you. dia selalu bt saya ketawa tnpa henti. :D and 2nd one, AJ, rapat sejak sem 1. dari hari ke 2. kmi sama2 dari matrix tp tida penah jmp satu sama lain. d kolej baru bknal. :D semua kwn2 sa  dia kenal, n sa kenal semua kwn2 dia.. bilik kami selang 1 seja :D so salu jg ketuk2 bilik dia, gossiping n chit chatting. *normal okay utk perempuan.
then, finally, jadila 3 musketeer d kelas. terdiri dr ME, AJ, n JUREEN. :D i love you both! 

bout my lovely boyfie y hensem. :D *sila muntah* he's being nice. even byk sgt mslh, kmi salu gdh, salu marah2, salu merajuk2, but at the end, we make up n our feeling gettin stronger each day. and dis year, on 1st September 2012, kmi celebrate 1st anniversary.. yeay! 1 thn lebih suda (ikut msa sa taip ini entry)... and for you my love, thanks for being there for me on my hard n tough time. eeeeeee, sa sayang kau.. :3 seriously, he is the best thing had happened to me sepanjang 20 thn sa hidup skrg ni. :) and im really sorry utk my behave y kdg2 menyakitkan hati tu. :) tida sengaja ba, sbb sa sayang kau kan. :p 

so, cer2 lain sa malas mo kasi cerita semua sbb nanti tida best kalau baca entry pnjg bejela-jela kan? till then darls. :) much love, me. :*

Tuesday, August 14, 2012

Practical Day

Assalamualaikum readers.. :)

so today is my 2nd day of practical.. quite enjoy la suda.. even my first day is really bad... :( what had happened to me on my first day? well, me and my friends salah pegi hospital.. actually miscommunication seja ba ni.. we tot yang Male Medical I punya ward pindah suda di QEH II.. rupanya officially dorang pindah is on tuesday, which is today la... then awal2 pagi kami dengan yakinnya naik bus untuk ke QEH II... sdgkan sepatutnya kami naik bus utk ke QEH I... :D really funny la.. salah naik level lagi.. we go up to level 6. padahal situ hanya ada ward Orthopedic sejaa.. 
so here saya mau story-morie sikit what had happened to me during my 1st and 2nd day. :)

1st day ( 13.08.2012 ) 
After bingung2 sendiri, we decide to go to QEH I by our own.. call punya call kereta cartar, last2 sampai juga d QEH I. tp quite late. masuk wad around 7.40 gitu.. nasib tu SN nda marah kami.. wheeeuuuww.. lega.. first day, sangat sucks.. even ada staff sana yang okay, mesra alam but ada jg la yang hampeh sikit... punya malang patient yang dia jaga.. bukan mau complain apa la, tp she said she's allergic dengan student.. xpa la, maybe dia lahir2 ja jadi Staff Nurse suda kan? bukan macam kami, pegi skola rendah, skola menengah, saya masuk matrix lagi, baru masuk kolej jadi student nurse. :D nvm. let her with her attitude, and i hope one fine day im not gonna have attitude like that. amin~

and 13 August is my adorable cuttie lil sis punya bday.. happy birthday to you~ happy birthday to you, happy birthday to Win~ happy birthday to you.. :) 

2nd day ( 14.08.2012 )
dis is the best part. akhirnya jumpa procedure yang kami boleh dapat cross for buku log.. even bukan prosuder teras but at least jumpa la.. BMA ( Bone-Marrow Aspiration ). scary dowh. haha! tida baaa.. tu doctor akan masukkan jarum di tulang bahagian iliac/sternum (besanya iliac for adult la) tuk dapatkan darah. basically for diagnos dia punya disease & utk buat biopsy. kami cuma asses seja. even kena marah2 oleh sister sebab yala, kami xbrapa tau sgt tentang prosuder tu. tida kena ajar pun apa yang perlu di buat. just kena bagitau apa y perlu ada. nvm, it's a part of learning. tida boleh ambil hati sgt, org ckp "marah tandanya sayang".. jadi maksudnya, tu sister sayang kami ba, dia tia mau kami jadi bad and worst nurse. :) 

the sad part is when mau ambil vital sign suda.. one of the patient died. :'( seriously, saya tahan hati seja tgk family arwah sedih.. saya hiba tengok isteri uncle tu nangis. i know how she feel. saya pernah kehilangan orang yang saya sayang juga.. in this year seja brapa orang suda.. my late grandpa, both my late grandma, my uncle, my friend, my cousin. :'( it hard to tell. sangat susah untuk tidak menangis di depan family patient. but i have to strong. tahan perasaan. bukan saya keras hati tapi to be profesional. cause big girls don't cry aight? :') semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. amin. so, please... i need your help, tolong sedekahkan arwah surah al-Fatihah. :) al-fatihah

so people, ingat la yang dunia ni just sementara seja. last-last kita kembali juga kepada Allah s.w.t
hopefully bila kita di hisab nanti, buku amalam kita, kita terima di tangan kanan. so, sepanjang bulan Ramadhan ni, jom kita top up pahala. jaga hubungan dengan Allah, jaga hubungan dengan manusia. :) and banyakkan bersedekah. have a great days out there earthlings. much love, ME. :)

Sunday, August 12, 2012

It Started With a Simple Friend Request :)

Assalamualaikum earthlings. :) 

hey, so hows your Ramadhan? for mine. well, kinda bored but sometimes yea, it's awesome. :) Well, what i mean by bored is im not have a chance to break my fasting together with my mighty Dangshin ---> Hisyam.. he's being quite busy all this month. *sigh* ==' Well, nvm. at least he calls and text me every single day. :))

So, yesterday 11 August bersamaan dengan 22 Ramdhan if i'm not mistaken laa.. it's really a meaningful day to be remembered of.. Anniversary?? naaahh.. our anniversary is on 1st September.. so whatsap with 11 August? actually, 22 Ramadhan. dats the point laa.. 22 Ramadhan last year, something meaningful happened to me. :) on 22 Ramdhan, detik perkenalan.. essehhh.. jiwanggsss... :p no, im being serious. Seriously, it is our detik perkenalan. :) detik for me to add him on facebook. yea, yea.. i know, its like what Miss Najwa Latif said. "Cinta Muka Buku" yes earthlings.. We both berkenalan di Facebook. and i am the one yang buat first move. :p so??? it's not a crime untuk bawa anak teruna orang berkenalan aight? i have the right to make friends with anyone i like. heee... 

on that night i add him and the next morning bila nampak notification " Muhd Hisyam is now friends with you" im like.. omaigaddd.. omaigadd.. he confirmed my friend request. and saya jadi orang yang paling happy di dunia.. why not??? satu malam stalk profile dia sambil dgr lagu I Stalk Your Profile... :p and the rest, let it be history.. next time i will story how we get close and how we ended up macam sekarang.. i never tot that by my simple friend request to him, sekarang he is my Special Handsome Charming Sweetie Boyfriend. :D like seriously???? am I dreaming???

I Love You So Much MUHAMMAD HISYAMUDDIN BIN HILMY HAMID ! 



So, dont want to story panjang2.. cause i know im too sweet if i tell ya about all our story *sila muntah* :) So long and Goodnight everybody. tomorrow is my first duty, *sigh. first day on praktikal for this sem. Wish me Luck. and for you Hisyam, i made this speech for you. :) *the rest kalau mau muntah sila jangan baca. isi kandungan ialah 18SG . :D 

This is For You :') 

Thursday, August 9, 2012

I'm Putting my Guard Down Babe.

Assalamualaikum readers and fellows.. 

First of all, i wanna say happy fasting to all and for sure Selamat Menyambut Malam-Malam terakhir Ramadhan. :) i bet semua pun berlumba-lumba mau kejar pahala dalam malam-malam terakhir Ramadhan ni kan? 

and for my entry kali ni... yep, i'm putting my Guard Down. Somethin' bad happens to me yang buat saya moody today. Well, one of the cause is i'm facing my PMS actually baaa... besala.. orang perempuan.. common kan? && today all the things yang agak2 'hangat'. the conversation semua selesai today la. Thank God. i'm not offense anybody by the way i'm commenting and i'm never blaming anyone bout the problem. Just sharing something and i thought it could give benefit towards other but they think it in different way. ==' *sigh* 

Well, nvm.. im not gonna talk bout it anymore. :D just i hope other will put their guard down and try to accept others punya pendapat juga even they're younger than you. Yes, i know. you're have more experience compared to me... but, at least put yourself in their shoes/side.. then you'll learn how to appreciate others feeling. 

one thing i learn bout this thingy is, after this.. kalau saya jadi senior, i'm not gonna do the same mistake like what they did... not only me y terasa but others pun sama... like, when you're giving your opinion bout something then your senior gonna provoke you and think that your opinion and what are you talk about is childish laaa... something like that.. boleh fikir sendiri, bla, bla, bla... first, jangan mengencang.. talk slowly.. slow talk.. one thing about communication, to attract them, never blaming their opinion.. it's a RUDE MANNERS. seriously ladies n gentlemen. 

&& i even talk bout this matter to my dad just now, and guess what he said " shame on them. kamu orang kesihatan tapi kenapa sikap kamu begini. Kebersihan is the main thing y org kesihatan akan jadikan priority. tapi kenapa di pandang ringan?? kalau orang luar tgk cara kamu macam tu. apa pandangan dorang sama kamu? cuci piring pakai sabun kain? cuci piring pakai tisu? dorang rasa bersih suda macam tu? is that what your college taught you guys bout KEBERSIHAN? if daddy la yang jadi orang luar pegi kolej kamu tgk cara kamu begitu, please... i'm not gonna cure by the nurses or MA's yang ada attitude begitu. SABUL! rela daddy pegi swasta kalau macam ni."

and i'm like :O omaigaddd... betul juga cakap daddy... kalau la orang luar nampak habit kami di sini macam mana? bukan tidak mau bersyukur tapi dgn attitude macam ni la kadang2 orang akan terbiasa dan kebersihan itu akan jadi perkara yang remeh-temeh bagi kita. 

So, people... one advice from me to you. hormat pandangan orang lain. cuba berfikir secara rasional. don't blaming others. if you respect them, they will respect you also. like what one of them did. to miss E. saya repsect cara kau. saya respect cara dia bagi pendapat. She gives her opinion dalam cara yang berbudi bahasa. bukan trus2 blaming2 and all that stuff.. :))) thumbs up! :) 

Wednesday, August 8, 2012

MPP??? JPP????

Assalamualaikum fellows.. 
so it's been quite long i haven't update any entry yet aight? busy baaa... have a lot to do, buat kuih.. eseehhh.. tida ba. mau raya and we got a lot of preparation to done.. especially tuk majlis menyambut orang baru. :3 so, Ladies & Gentlemen. as the title above ni said kan, MPP?? JPP?? so whats up with that thing? 

MPP or fullname dia Majlis Perwakilan Pelajar ialah perbadanan or persatuan yang di tubuhkan untuk mewakili/menyuarakan pendapat dan hak-hak sebagai seorang pelajar dan pelajar-pelajar itu sendiri.. okay? got it? same goes to JPP( Jabatan Perwakilan Pelajar).. maybe for other institutes they got others name kan? like my previous school, we called them BWP ( Badan Wakil Pelajar ) then what's their function? basically, dorang ni sebagai medium or org tgh tuk sampaikan apa yang pelajar suarakan towards pihak atasan and apa pihak atasan mau sampaikan to orang bawahan drg. lebih kurang gitu.. as i know la from my experience time d MRSM Tawau dulu, BWP kami jadi wakil tuk suarakan hak kami as a "STUDENTS" and they will try the best to solve the problems among us.. so, kiranya dorang ni mcm wakil-wakil rakyat laa.. ada masalah penduduk tu, dorang mengadu then yang YB-YB suma tu pandai2 la fikir jalan penyelesaiannya.. 

but, fellows... apa yang jadi to my college sendiri is fungsi MPP itu mcm TIADA.. NONE. KOSONG. bukan saya mau cakap dorang tiada kerja atau tidak jalankan tanggungjawab but i'm confused why when some of my friends pergi mengadu bout something pasal hak kami untuk dapat yang terbaik, some of the people blaming them and buat drg rasa, "mcm salah pula mau mengadu di sini, kena blame, dapat malu lagi oleh senior-senior" then they will think yang "ehhh, better nda payah la aku mengadu. senior marah. dorang blame lagi." see.??? bukan jalan penyelesaian yang drg dpt but masalah lagi yang kena bagi.. sure la, bila ada orang post then when they comment bla,bla,bla... last2 cerita offside... then pengadu dapat malu, poor them aight? at least give them good feedback baa.. bukan kasi blame n kasi malu orang sanaa.. 

"kami pun rasa macam ni dulu," 
"susah2 dulu, senang2 kemudian"
and many more lagi jawapan yang kita dapat.

for those pemikiran sempit, yes, you'll say like that.. but please, put urself in their side baaa.. fikir.. yea, you're senior then you only got half of year lagi to study, to suffer here.. but them??? junior??? apa dorang rasa?? mau kasi sama mcm apa yang kamu?? yang kami pernah rasa??? NO!!! don't ever ada habit mcm tu... jangan pernah terfikir "biarla dorang... kita pun rasa mcm drg pernah rasa dulu... biar kali ni dorang pula rasa" ada pula fikir begitu... Nurse konon tp tiada perasaan MERCY untuk orang lain.. no use laaa... 

i never wanna offense anyone here.. cuma ubah sikap, ubah pemikiran.. saya suka apa penyelaras saya sebelum ni pernah cakap. apa yang dia trained kami dari segi pemikiran. "never let anyone to take advantage from you.. especially, bila kamu ada hak and kamu patut suarakan hak kamu" means, jangan biar orang ambil kesempatan di sebabkan sikap kita yang suka kena manipulate baaa... respect hak kita and use it to defend yourself dari diperbodohkan.. thumbs up to our previous lecturer laaa... 

saya bukan mau memberontak... tp well, terbiasa sebab kena trained dari rumah. my dad always taught me to respect myself punya hak and others will never manipulate you.. if you being like terlampau ikut seja telunjuk orang then people will take advantage on you.. itu la yang banyak berlaku bukan saja di kolej but also in reality.. government.. banyak sangat aniaya sini sana.  tida percaya??? cubalah jadi pekerja kerajaan. selidik la apa2 yang patut. then you'll know the world babe.. kamu belum lagi ba pernah buat comparism between, kerajaan and non-kerajaan. i know cause i've study both. half swasta and now saya di kerajaan. banyak penindasan berlaku. bla..bla..bla.. tidak boleh cakap banyak nanti kena banned pula kan.. :p 

anyways, that's my sharing for you guys laaa... kalau tidak suka, then mark my words bastard ::
i'm not born in this world to please anybody... :D 
stay healthy. much love, me.

Thursday, July 26, 2012

Meaning of 'Zephyer'

Assalamualaikum buddies... :)

So, lets start the day with a smile.. :) ehh.. no.. ody afternoon pula ni.. :D and guess what, i'm updating my bloggie today at my class.. belum lagi ada sesi pembelajaran okay... i'm enjoying my rest right now... update my blog cuma untuk buat entry and dis entry is about maksud ZEPHYER.. someone had asked me... apa maksud dia.. they try to search it in dictionary but no result... paling2 pun zephyr.. 

okay guys.. let me tell ya aaa... actually if u guys perasan saya lebih banyak guna zephyer dalam emel, ID for bloggie, Google ID , etc... actually, Zephyer is a combination of Zephyr, For, Her.

Zephyr + For + Her = Zephyer

mcm pernah nampak kan? yea! my bloggie name.. :) actually saya suka gabung2 some words and make into a new word yang special. :) isn't it special.? like the way you pronounce it quite tricky ckit aight? :p 

so, who inspired me? of course la Hlovate.. :D Hate + Love = Hlovate.. it damn cool man... but maybe tidak semua orang suka kan buat begini and feel annoyed kali.. haha! 

So, dats all la for entry kali ni.. no need to write too long pasal ni semua.. if you guys have thought and made a cool name/word like what i did. let's share kay? :) May Allah bless us in dis Ramadhan season and happy fasting buddies. :)

Tuesday, July 24, 2012

prelaunchX Invitation

prelaunchX Invitation: You're invited to join prelaunchX ZephyrForHer

Nak buat duit???

Nak buat business internet tapi xnak keluar modal? TRY THIS! FREE REGISTER sampai 27.OGOS.2012....lepas tarikh tu xde FREE lagi.. Jom dptkan link anda sebelum terlambat!!! PERCUMA!! PERCUMA!! PERCUMA!! 100% PERCUMA!!! salam.. jom try nie lak..free jer.. Best bley wt side income.. None effect at all...:)) Xrugi pown join coz free jer xpyh byr ape2 pown.. Ade bisnes yg best saya ajak kwn2.. Xrugi kongsi2 ngan kwn2 nie..;))) Sign up kt link saya bagi nie... Prelaunchx nie company under forex.. Forex tu company matawang dunia n malaysia pown ade jgk forex.. Nati 27/8 company nie nk lancarkan prelaunchx tp sape yg nk join lepas pada tarikh tue da kne bayar rm100.. Tp skrang sape yg join free jer sampai tarikh tue..lepas tarikh tue forex akan hantar cek kat umah berdasarkan berapa yg awak da dapat dr hari nie smpe la tarikh 27/8/2012 nie...senang jer so cepat join skang b4 kwn2 kne byr rgster rm100..now its .so,tggu ape lagi..klik link ni http://prelaunchx.com/x/rozerieo dan dpatkan lebih bonus.. MINTAK PERHATIAN.. DIMINTA YG BARU JOIN PLX NI SILA GUNAKAN GUIDELINE INI UNTUK CLEAR TASK ANDA DI WEBPAGE PLX.. TQ

klik link ni
http://prelaunchx.com/x/dangshin7019

01) Pertama sekali..klik link penaja anda..sebagai contoh saya adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link ini untuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up' pastu isikan Username anda suka..pastu isikan email anda sendiri serta password anda..selepastu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda adalah sama dgn password semasa anda isikan password mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..

02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi utk " FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.

03) ketiga,Klik petak I have subscribed dan klik "clear task". Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudia di page Task lIst tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.

04) anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5. FREE REGISTER until 27.OGOS.2012...so klik this link and sign up..dont worry..no need to pay..its free..and u get some income..

Monday, July 23, 2012

All you have to do is to stay FAITHFUL

Assalamualaikum fellows...

So, hows your day? enjoying fasting eh? :) hari ni masuk hari ke 4 umat Islam menunaikan ibadah puasa... and for the 3rd Day of fasting, td saya, shila, sury and jureen berbuka puasa di TTF ( Taman Tun Fuad ).. somewhere dekat dengan kolej, if you guys don't know la... di bukit padang. && we have fun during the time.. :)))) thanks girls... *plus ada orang hensem duduk sebelah kami. :D but.. saya sedih la juga hari ni... my money hilang ni... *sigh* :'((((( even RM30 but it still money baaa.. saya boleh beli mcd, kfc or topup owww dengan duit tuuu.. o(>.<)o

Well, what i wanna share ialah something yang orang lain selalu abaikan in a relationship/relationshit.. :D it is what we called FAITHFUL.. kamu tau kan apa maksud dia juga in malay? i'm just wondering laaa, kenapa juga ada manusia-manusia yang tidak pandai "kecukupan" partner/pasangan/boyfie/girlfie/bini/isteri/wife/husband/laki/suami dorang ni... >.< kunun berjanji mau sehidup semati but at the end, pasang scandal sana-sini. sampai boyfriend pun boleh dapat 6,7 orang... i'm not saying that i'm jealous towards you.. NO! HELL NO! but, please... if kamu tidak bersedia untuk ada komitmen, don't hate others feeling baaa.. it hurts you know... (TT~TT) 

&& fellows, believe me... What goes around come around.. apa yang kamu buat sekarang, it will smash right on your face one fine day... and it's what we called CARMA... trust me, it hurts.. damnly.. but the one that you'd hurt, they will be the one who'll have the happy ending at the end of the story.. seriously.. and they will laugh on you when they see carma smash you in front of them. 

I hope i'm not gonna go through "that" situation again... mcm dulu.. i have problem with all this thingy... feel grateful when finally u found someone yang sangat2 setia and try the best to be your happy ending... and i hope i'm not gonna disappoint him too... and all you have to is to stay FAITHFUL to your love one..stay beauty fellows.. Good night. :) 
lotsoflove, ME 

Thursday, July 19, 2012

Ahlan Wasahlan ya Ramadhan

Assalamualaikum fellows... :)

so tinggal a day left lagi untuk kita masuk ke Bulan Ramadhan.. yeay! can't wait to start fasting.. :)) errr... actually, nda sabar mau balik rumah baaa... dis saturday i'm gonna sleep out and then buka puasa sama2 family di rumah kakak tercinta.. weeeeeeeee~ yang paling happy sebab dapat jumpa si hensem atif.. rinduuuu.... rindu mau peluk budak hensem tuu.. :p i'm gonna show you guys his pic, so kamu2 tau kenapa saya rindu budak hensem ni... >.< 

si hensem Atif yang cute. mcm mau cubit2 ja.. :)

he's too cute aight??? sangat geram.. nda sabar mau jumpa dia sabtu ni... >.< and also his lil' braadaaa yang cute juga.. *sorry, i don't have his latest pic to show you
sooo, aim untuk puasa ni? kurangkan berat badan.. *satu penipuan y besar.. :D 
there's too much to done b4 end of ramadhan ni.. like, baju raya belum beli.. :D kuih-muih banyak sangat mau di buat. kemas rumah time cuti, oh God... i wish i have enough holiday to enjoy during raya nanti.. >.< sbb dgr2 mcm 2,3 hari seja cuti.. (TT~TT) sad case owww... 

Well then, just jot down dis entry untuk memenuhkan syarat sbb semua orang tgh busy cakap pasal bulan ramadhan.. harap2 dapat turun terawih laa dis year.. insyaAllah.. harap2 saya rajin dari tahun lalu :p 
till then, much love. Me.


Wednesday, July 18, 2012

Guys please be GENTLEMEN

Assalamualaikum fellows... 

so today was a very busy day... and also sucks too... bukan apa, a lots of lecture, tutos to done, then got too many to study before test... *sigh* just wanna sharing, something happen today.. well, basically, this entry bukan mau kasi malu sepa2 kay.. just as a reminder for others sejaaa... kalau ada terasa, well, sorry la... i didn't mean to offense anyone here kay? if you don't like well, then just leave my page and don't read any of my entry. deal aight?

 Guys, please... even u're angry, sangat2 marah laaa, peduli la marah kau tu tahap apa.... treat ladies as well baa.. treat women like what you want others treat your sister or mother... susah mau faham? let me explain;
semua kita ada ibu,mom, mama, mommy, ummi, or whatever we called our mother kan, && also we got our sister sendiri kan? sure u guys mau dorang kena layan bagus2 aight?? like, no raising voice towards them, paling TIDAK boleh buat ialah "angkat tangan" towards dorang la. *means memukul. itu palinggggg TIDAK BOLEH TERIMA okay. sangat2 RUDE.. sorry to say laa.. 

actually, i'm not blaming towards guys laaa.. cuma, please.. kaum lelaki di ciptakan untuk melindungi kaum wanita.. kay fellows? itu lumrah dia. we're made for you, your job is to protect us.. bukan tempat kau kasi lepas marah, bukan untuk di malukan... i'm proud actually, ramai juga lelaki2 yang saya kenal sangat2 gentlemen... dlm apa2 hal they respect women, same as like they respect their mother.. kalau semua lelaki di dunia ni macam tu... sure dunia ni aman bahagia sejaa .. && im really grateful Hisyam is someone yang sangat GENTLEMEN for me.. :))) He treat me like a princess... :)) for sure la, Guy who treat his girlfriend like a princess, he had been raised by a Queen kan?? kan??? naaaaa... so, tidak susah bah tu mau buat.. well, malas mau tulis panjang2.. saya rasa cukup la saya membebel. :p until then buddies.. 
much love, me. 

Monday, July 16, 2012

15 July, a Memoir

Assalamualaikum bloggie. 

dis story is happen 2 years ago. If you still remember H. The date. If you ever remembered. I did. It's the date where we confess bout our feeling towards each other. For a week, u ask and try to persuade me to out from KML and be with you, so that we could study together in UTeM. even we both have different courses but still, in the same school. School of Engineering. :) 

You know what? i do proud of you. for what had you achieve. at that time and yet until now. i still respect you. We have been friends for a very long time. if someone ask, do i miss you? i will answer " a lot of things happen and both of us changed. I only miss how we use to be at the old we. But i didn't miss you" 

You left me without an explanation. You just left. if u read dis, if i ever did made you hurt before i just wanna say sorry and thanks for everything. cause i know, u don't want to meet me again aight?  but one thing i hope, if one day we able to meet up again, please explain to me, why did you left? what did i do? and i hope you'll meet someone special out there. I already meet my Mr. Right. thanks to you. If you didn't leave me behind, i wouldn't have a chance to get know him. I already forget you.. Most importantly,  I already forget everything bout US 
Much love, me. 

Saturday, July 14, 2012

Faker please be REAL

Assalamualaikum . dosa x jawab salam :)

So, malam ni entry dia macam tajuk di atas.. seriously i hate F.A.K.E.R ... FAKER! okay? baca mukadimah seja kalau ada terasa & don't want to go on, well, i didn't force.. see "X" button up there.. click or lebih baik unfollow me.. cause my entry have some harsh words & sewaktu dengannya. deal kan? 

story goes on... mcm ni... selama ni saya diam, bukan bermaksud saya setuju apa yang mereka buat. tapi saya diam sebab saya hormat. cuma... sometimes people, when you have too much suda kan, u guys gonna have urrghhhhh... susah sgt mau mention.. dis thing kan pasal agama ba.. sorry to say.. sorry sgt2 kalau menyakitkan. saya bukan orang alim. saya bukan hafizah, saya juga bukan ustazah pilihan, saya bukan srikandi Islam, saya bukan macam mereka2 yang ada di Palestin, saya bukan juga wanita Arab, saya bukan syuhada, saya bukan juga pendakwah yang bertauliah. Apa yang saya ada, cuma sebuah al-Quran hadiah dari ibubapa saya, saya cuma ada setitik pengetahuan yang saya kumpul sepanjang 20 tahun saya hidup, saya cuma ada pengetahuan tentang agama Islam yang saya pelajari sejak Darjah 1.. dan saya cuma ada iman yang masih mengharap rahmat dari-Nya. saya cuma manusia biasa, saya buat banyak kesilapan sepanjang 20 tahun.. saya cuma ada lidah untuk menegur, && i have my hand to write what i thought. 
first of all, sorry if I offense you guys.. bukan niat. cuma sekadar renungan kita.

kadang-kadang kita leka, kadang-kadang kita seronok dengan dunia. but one thing for sure. Balasan untuk setiap dosa itu ada. saya bukan Tuhan untuk judge orang samada dia berdosa atau tidak. NO! cuma... jadi tanggungjwb untuk mengingatkan.. sometimes i feel "uncomfort" actually bila some people act like they don't DO "that thingy" but actually they did. itu FAKER namanya.. maybe they don't realize but actually i know.. i know maybe not all but "some". saya tidak kisah, sebab yala, time dihisab nanti saya perlu fikir tentang diri saya sendiri, seksa kubur nanti saya kena alami sendiri, itu yang orang selalu cakap. tapi, time dimandikan? time di kafankan? time di sembahyangkan nanti? kamu buat sendiri? saya tidak buat sendiri. sebab tu saya tidak mau susahkan orang lain... and seriously i'm not comfortable with all the stuff.. bukan apa, memang bukan life saya cuma... life itu membuatkan saya berdosa juga sebab saya tidak try to tegur benda yang salah. sebab saya tau benda tu salah tapi saya biarkan. *tambah lagi dosa saya yan gbertimbun-timbun. bukan niat mau diamkan. but, somehow u didn't know how to talk bout it. && sometimes silence is the best solution. idk. it hurts to watch semua perkara mungkar berlaku di depan kita. && saya sedih bila saya tida dapat buat apa2. cause i know, if i take an action, benda itu xakan berubah pun. x akan. saya tau. sebab saya sedar, saya bukan orang yang selayaknya untuk menegur. 

mungkin saya tidak sampaikan sangat apa yang patut & apa yang saya simpan selama ni. nvm, saya tidak mau mention sangat. 1 thing i wanna tell ya, saya cuma mampu menasihati... saya hidup baru 20 tahun. ilmu pun tidak cukup. && i still learn how to be a BETTER muslimah. not only GOOD but BETTER.. my mom and dad raise me up dengan knowledge bout ISLAM yang cukup untuk saya survive dalam dunia sekarang. not too enough tapi at least i'm not gonna do a bad thing yang boleh buat ibubapa saya sendiri terpaksa menanggung dosa yang saya buat. cause i love they both, i didn't want to make them suffer nanti di akhirat. sebab segala dosa yang saya buat di dunia bila di hisab nanti, bapa saya terpaksa jawab... :'( 

i still remember ada orang pernah cakap ;

Kalau kita berniat untuk menjadi baik, Allah akan hantar orang yang baik-baik untuk berada bersama kita

TRUE! i'm grateful cause i've meet the good people.. not even good outside but also inside. saya tidak cakap orang lain BAD.. no.. not once.. they have Good side also.. cuma belum masanya for them to show their good side. Sayang... :) sebab we don't know kan, berapa lama kita hidup. so, guna la masa hidup ni untuk lengkapkan iman, penuhkan pahala. pahala saya pun belum cukup. Dosa lebih banyak mungkin.  so, tidak perlu t'lampau & melampau panjang. saya mampu tulis sampai sini. Apa yang buruk tu datangnya dari saya, & apa yang baik itu datangnya dari Allah. May Allah bless us readers. :)

A song that remind me of you

Assalamualaikum readers... :)

jam menunjukkan pukul 12.40 && my eyes tida mau tutup2 lagi untuk tidur.. idk why.. common for student kan? pagi2 ngantuk tapi malam jadi kelawar.. :D so, here some sharing to you guys laaa.. today memang sangat penat la.., sebab hari ni hari jumaat so t'kumpul la segala penat lelah time kuliah dari hari isnin-jumaat. tambah lagi masalah air di blok kediaman. *sigh* saya hanya mampu senyum dan sabar. and, quite late mau update blog sebab tolong kawan kasi cantik blog dia. heh. macam la saya pandai sgt kan hal2 bloggie ni? well, actually dis entry mau story mori pasal td petang. Hisyam call and he sing me a song.. <3 yeaaaa,,, dia memang sweet *sila muntah* :p well, even suara dia tidak sesedap macam penyanyi lelaki lain but, when he sing a song just for me, it sounded sangat-sangat~ merduuuu.... :3 

here are the song.. susah payah mau embed ni masuk dalam post. :D 






dis song sangat meaningful to me.. one reason, for sure la, when someone yang very special nyanyi, then we definitely make it as our favorite song... but, what i mean is the lyrics actually... first, he ask me to listen carefully to this song. actually i dont interested pun sama lagu ni.. but then, when i listen carefully.. it touched me.. :') sebelum ni kami banyak gaduh.. because of rubbish thing seja pun.. but, he never want to leave me. kalau lelaki lain maybe pok2 silap suda.. terus minta putus.. and i'll remember apa yang dia pesan ;

this song sangat sesuai time kita gaduh. please, when we have fight, u have to listen to this song. it will calm you :) 

so, sepa-sepa yang rasa lagu ni best.. download la kay? :) 4shared.youtube or whatever source. *promote kejap*actually banyak sangat lagu favorite saya. but, this one yang the latest la. thanks Hisyam sebab kasi nyanyi and introduce me to this song. u add one more lullaby song for me lagi. Love you *sila muntah lagi*. esok sabtu, semua budak sekolah sure rasa aman tapi kami tida. *sigh* =.= got a class.. English class yang boring.nvm, hari ahad semangat balik sebab mau jumpa si adik sayang. :p
so, have a happy weekend everyone.. saya ada kelas besok. have to sleep. kalau tida, tetidur di kelas besok. :p Good Night :)  


lotsoflove from me. :)

Thursday, July 12, 2012

Friend or Lover?

Assalamualaikum people... :)

so, late night talk.. :p it's been a while i'm rarely updating my blog at the middle of the night aight?
well, as you guys know... im really busy with all the college stuff. studies, assignment, presentation, this stuff here and there.. so dizzy... 

recently, i've a heart to heart talk with my precious one.. Hisyam told me, he's a bit upset with his friend. well, i know how he feel.. i'd the same feeling like what he'd through right now. but, sometimes, u have to understand... people changed... just because they meet someone new.. someone that they thought "he/she's the one for me and without him/her, i can't live anymore".. 

quite sad aight? but that's the truth... 

  the real friend for you are the one whom gonna be by your side at your worst and best part of life. that's what we called TRUE FRIEND.

and for that, i hope i'll be a really damn GOOD and TRUE FRIEND for all my bestie out there.. cause i know, i'll always have them either in my good or bad time.

so, folks.. even if you have your new life with someone, don't ya ever forget your closest/bestfriend around you.. they have gone through your shit and great moment together and they'd be witness for all your happy, enjoy, damnsh*t moments along your journey. don't just put them away when you meet someone new. it hurts.. by the way, i love all my besties... :)

xoxo, me. :)

Wednesday, July 11, 2012

All You have to Do is LISTEN

Assalamualaikum...

so, this is my 2nd entry for this warming July... im quite busy with the opening semester.. with all the stuff, being volunteer for Sukan KKM... make me tired and im too lazy to updating my blog.. sorry dear bloggy,.. :(

Well, this new semester, im trully stressed with all the responsibilities that my group gave me.. to be a leader in the group? Oh My English... i know i dont deserve this.. i'm really sucks when you guys says bout leadership kay?? i'm a bad leader.. like seriously... O.O but.. i'll try my best.. please lead me how to be a good leader.. :((((

here some thought i wanna share towards you guys... me and Hisyam had been fought few days ago.. like two in a rows.. :D 2 times i means.. we fought two times.. but, at the end it's all misunderstanding actually.. i never blame anyone... :))) don't worry dear.. well, girl... what you have to do when you heard rumors that say your boyfie is cheating on you.. please dont straight jump into conclusion kay? hear explanation from the both side.. do not make decision while you're mad. cause, i bet you honey, u wont like it..

Be a good listener.. sometimes, you cant just get what are they exactly tries to share with you... sometimes women are so difficult to understand.. it's up to you guys to understand what exactly they mean.. but, after a few fought with him, we're madly deeply in love with each other moree than before aight Dangshin? <3

it's quite late at night ody, i dont want to write a long entry for you guys to read.. stay cool folks..
so long and Good Night..
xoxo, Me.

Tuesday, July 3, 2012

A Warming Welcome.. :)

Assalamualaikum...

now it's already 3rd July, lama saya tida update blog... quite busy here... new month, new code subject to learn, new semester and new freshie, new room-mate.. unfortunately, i really damnly miss my roomie.. :( even yang baru ni okey, but.. but... tetap tida dapat ganti yang lama.. she's really someone who i can trust,&& best roomie i ever have.. 

so, for this new month, i'm already in a new semester.. heh.. bukan lagi tahun 1.. tapi tahun 2.. year 2 semester 1 in diploma of Nursing, KSKB KK.. bukan lagi pakai bip hijau.. tapi bip biru.. hopefully dis semester i'm gonna face all the moments with a smile. happy dapat jumpa kawan2 balik.. mcm Azureen, Assury, Arleen, Bebe, Mimi, AJ, Iman, Bibi, Betny.. Oh God, i really miss them during the f*cking boring holiday.. :D 

so far, at the earlier.. quite relax laaa... no classes, cause most of us participate on Sukan KKM. well, bukan participate on sukan pun... just jadi sukarelawan and among us ada join kawad kaki.. so, quite busy lorhh..

not much i could tell ya... sebab it's too early kan? so, fellows... i'll keep updating... stay healthy guysss.... 


Friday, June 29, 2012

Lettin' Go The Past...

Assalamualikum dearest.. 

My past.. *sigh. i hate to talk bout this.. but, this time, i have to let it go. i just wanna share some of my story.. i hate my exes... like seriously... but.. for what they've done to me.. they turn me into a stronger woman.. 

Dear Mr. Cold-hearted... i call him by this cause he never shows his true feeling towards me... once, i thought he's the sweetest guy i ever knew.. kami berkenalan time Darjah 6 when he went to my school for the UPSR programme.. he represented his school at that time.. he's quite popular among the girls... i'm really not attracted to him, cause time tu saya tida mau couple2.. after 2 years, saya jumpa dia balik.. he's one of my cuzzie's classmate.. kami berlainan sekolah but still masih satu daerah... like always, just because he's handsome, so he's quite popular di sekolah tu..one day, he ask my number from my cuzzie.. start dari tu, kami selalu berhubung... texting.. calling.. masa tu saya baru habis pmr. then form 4, i went to MRSM tawau, he went to SMT Likas. terpisah sekejap.. lost contact. cause ada salah faham.. he dont want to disturb me. after habis SPM baru dia akan cari saya balik.. he did. we both got flying colors dalam result SPM. dapat tawaran sama2 di UTeM. dia try pujuk saya. but saya ttp jg mau di matrix. tarikh declare : 15 July 2010.. then on 19 December 2010, we break up.. dia tida bagitau sebab. he just left me macam tu ja. idk why.. but i really curious mau tau.. until now, masih jadi tnda tnya. He block me on fb. langsung lost contact.. dia mcm benci sgt dgn saya... 

Dear Mr Flirter+Player, saya panggil dia gini sbb perangai dia... kenal dari fb, that time i really broken-hearted. so sgt2 mudah untuk jatuh hati dgn org y really2 care bout me.. tp he lies to me.. actually dia cuma mau test2 seja. and i'm so fool to believe that he really loves me.. declare on 10 January 2011. byk kali gaduh sbb bnda2 kecil. but one thing for sure, y buat saya betul2 percaya dia sayang saya, when the time i have the toughest part of my life, when my grandma passed away, he's the one who supported me.. every night he calls me, to check up my condition.. he don't want me to keep crying for what had happened. He said, "whenever you feel sad, if you miss your grandma and you need someone, call me, i'll be there for you when you need me, you'll always have me".. itu y buat saya sgt2 terharu.. :'( even dia ada kelas esok pagi jam 8, bila saya call dia jam 3,4 pagi sbb i miss my grandma && i wanna cry, he never claimed apa2.. dia tidak marah2. he will calm me. buat saya rasa safe. buat saya rasa tenang. bila fikir balik, even sejahat mana pun y dia bt dkt saya, tapi saya maafkan dia.. sbb apa y dia sdh bt ni, buat saya terharu. He always be there when i need him. then a week after my grandma meninggal, smngt saya okey suda, we break up. Reason, sbb dia ada prmpn lain. but 2 month after that, he want me back. semua kembali pada asal. unfortunately, 2 bulan seja kami bertahan. He still love his ex-gf time form 6 dulu.. i let him go. cause i know, kami mmg tiada jodoh && i'm really fade-up with all the thingy he did to me.. 

&& Now, i got my TRUE love.. even kami kerap gaduh tapi i know, as long as he loves me, i also love him too. no matter how bad he treat me, i just cant let him go. same like him, no matter how mad i am to him, he never let me go.. i always pray that he'll be my last one. i'll love you with all my heart Muhammad Hisyamuddin bin Hilmy Hamid. :') thanks for entering my life. 

xoxo, Me.

Monday, June 25, 2012

Tears are word that unspoken

Assalamualaikum... 

just open my blog today... quite early huh? well, something did happened to me a night before.. well, that's a sad story.. maybe? maybe it's only for me... we're almost to celebrate our first anniversary but things seems not work so good for us right now.. idk why... maybe i'm too jelly or maybe he's not giving me too much affection, idk. *sigh

you know what? sometimes, a little thing you do could break a girl's heart. :'( just so you know, i'm really hurt when the time i try to defend you but you blame me. it hurts me so much. you don't know what are the things i have sacrifice just for you... :'( you ask them to block me. yea, she did. what's the rational? to show that i'm the bad one? :'( 

after almost 10 months we have been together and now, i just think that i don't know you yet. and i'm so upset with myself. maybe i'm not the good one for you. maybe i'm not good enough for you. or it just maybe. :'(  idk. right know, i'm really confuse with myself. but, even how bad you treat me, i just can't let you go and i'm stay with you. reason? cause i love you so much. :'( 

but i feel bad to ur bestie and her girlfie.. i never want to offense them. i never hate them, it's just misunderstanding. and i'm trully sorry if i did harsh them with my words. i just hope you never gonna make me hurt too much again. but, yea... actually i'm pretty use to it. my ex did it before. i'm hurt too much. and smiles are the best make-up that girls can wear. no one know bout my past story. i never tell my friends about what worst thing had happened to me. i'm really not the one who can share anything towards people. personal story i mean. && you didn't know my whole story yet. 

i know we're okay for now. but, i'm still hurt. and i hope i can forget the things you'd told/text me that night. tears fallin', i did stupid things.. i never regret what i've done. cause the hurt you give is moreee pain that what i've done to myself. 

cherish her, give affection to her, make her think that she's the one that all you need in this world. u'll catch a girl's heart. and she'll be yours forever.


never hurt your love one.

yes, i still love you. no matter how hard i cry

treat your girl well

sorry for all my harsh words. 


xoxo, me. :'(

Saturday, June 23, 2012

I Miss Her.

Assalamualaikum.. 

firstly, i wish you guys could help me by recite Al-fatihah to my late grandma.. *semoga dia di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

it's been a year ++ grandma had passed away.. I still remember how she scold us, love us, how she treat us as her grandchildren. No one can replace her.. i just miss her.. seriously... :( She'd leave us on 28th February 2011... it's very meaningful date.. on 28th February she passed away but then i finally meet my soulmate and his birthday is on 28th February... Yea, it's a sad case.. during his birthday this year(2012) i dunno what to do.. cause, actually i'm a bit sad and i always remember the memoir of my grandma.. so, to Hisyam... i'm very sorry if i don't give you a super special birthday suprise like what u'd expected.. actually, i'm trying to control my emotion during the day.. 

I still miss how she cook a breakfast for me, what usually she doing during the day.. and luckily i have a chance to take care of her when she sick. But, sad case is, i'm not be able to be by her side before she leave us forever.. i was in matrix and get ready for my mid-term exam... at 4.30 pm, i received a call from my sis and she told me "grandma had passed away". She's crying when she told me that. and i know it was hard for her to say it.. when i flashback all the memories, the last time i saw my grandma was when i'm having my chinese new year holiday. when the time i'd to go,  when i saw her eyes, by the look of her eyes... i'm worried.. i worry that it was the last time i could see those eyes.. and maybe i haven't a chance to see it again.. i said to my mom, i don't want to go back to Labuan, i want to stay to take care of her.. 

i was so fragile at that time, but yea, i faced it.. a week after my grandma passed away, my boyfie(which is now my ex) left me for other girl.. and i was like... =.= why?? why me??? why did God give me this??? but at the end, i'm really grateful.. sangat bersyukur. Tuhan beri ujian towards us to make us become more grateful to Him. && Tuhan tidak akan beri ujian yang tidak mampu untuk kita hadapi.. i faced it and it made me tough and strong... 

dan selepas all this stuff happens, i got my spa. dapat tawaran, && actually this is what my grandma always wish for me.. to get a job first and involved in this. Dia lebih suka saya involved di bidang kesihatan. mungkin ada hikmah behind this kan??? who knows??? God have plans. and we all have the go through it and take the chances. So people, be grateful for what we have. Face the obstacle and for sure it will make you more stronger one fine day. :)

Friday, June 22, 2012

What's up with the Name?

Hi there darlings... 

So, this time i'm gonna talk bout Name.. *essehhh.. speaking kunun. straight forward la kan. Actually saya mau cakap pasal nama. Nama baahh... ya! Nama. Nama yang bapa saya bagi to me is Adila Nuryein. so what's up with my name? Ada orang panggil saya Adila, itu common la. common for people to call us with our first name kan? Biasanya people yang call me "Adila" orang-orang yang tidak berapa kenal saya.. or people yang not close to me la lebih kurang. 2nd is Dila. Well, sangat rare la mau dengar people call me with this name. but.. but.. Hisyam suka panggil saya dengan nama ni instead of "sayang", "dear". heh.. :p *sila muntah* and sometimes kawan-kawan dia akan panggil saya dengan nama tu.. actually, sedap juga dengar nama tu. 3rd is Ila. yang ni pun memang rarely mau dengar orang panggil saya macam ni. Well, for truth pernah sekali ja orang panggil saya Ila.. :p tapi, tida payah la saya mention sepa kay? *it's a secret.. shhhhh... 
4th is Nuryein/Nur. and i'm like, seriously??? Nur?? Nuryein??? whooooohooooo... Pelik.. haha! Rare tahap gaban. Sekali ja pernah dengar orang panggil mcm ni. tu pun guru time sekolah rendah. but he's joking actually. 

&& lastly... my favorite, ----> YEIN/YEN... people out there yang very close to me sure akan panggil saya dengan nama ni. orang yang betul-betul kenal kay? && memang senang mau kenal pasti orang-orang yang rapat dengan saya atau tidak.. by the way they call my name suda tau. :) 

Actually my dad bagi saya nama ni ada maksud dia sendiri.. Adila from the Arabic word Adil. Which means Adil/Fair. perhaps i'm gonna be a fair person inside and out kan? InsyaAllah.. Nur also from the Arabic Word which means Cahaya/Light. and lastly Yein/Yin. my dad got this word from the chinese word. i don't really know what it's means but by what i understand bout it, sebenarnya it comes from the word Yin Yang. Yin more to coldness. pasal balance-balance and that stuff, i don't really care actually. tapi satu lagi maksud YEIN/YEN is matawang Jepun. Haha! :D Apa-Apapun, i love my name. and in future saya mau kasi nama my children semua start from A. heeee... supaya senang. Like me!

&& also, antara bestie saya selama 20 tahun saya hidup ni ada 2 orang nama yang hampir-hampir sama like me. Nama dia Yan, mau kenal dia?? tekan SINI, heeee... orang ranau, room-mate time di MRSM tawau. She's a nice girl. kamu-kamu jangan kacau dia aaa?? >,< 2nd person is Yeen, atau saya panggil dia Jureen... mau kenal dia juga?? click THIS. naaaa... dua-dua bebeh. kamu stalk-stalk la dorang kay? :p 

So fellows, stay beautiful.. :)) xoxo, Yein.

Late Night Talk

Assalamualaikum and hi there fellows... 

Lama suda tida merepek tengah-tengah malam.. i have no idea kenapa saya belum tidur lagi. heh... just feel excited sebab i've got a new look for my blog! yeay! :))) 

well.... bila sendiri-sendiri and u got nothing to do, time tu la baru teringat orang-orang yang rapat dengan kita aight? seriously, i miss them... Semua-semua yang saya sayang.. include my friends & HIM(Hisyam)...&& my holiday is going to the end sudaa.. :((( 1st July kena balik kolej. Sad case :: kasi tinggal rumah and tida dapat main dengan my lovely Atif.. Great case :: dapat jumpa bebeh-bebeh saya balik... saya sayang dorang... && actually, i'm feeling dizzy after 3 hours non-stop berdepan dgn lappy untuk kasi siap renovate blog ni.. walaupun dia buruk sikit but i'm satisfied man.. selepas beberapa perubahan yang saya buat finally ini la hasilnya... later on i'm trying to make a tutorial for people out there.. *kalau rajin laaa.. once saya ingat mau buat template mcm facebook.. u know? it quite popular kan sekarang ni? tapi, too lame and boring.. >.< tida kekal lama tu.. after a year saya guna maybe saya mau buang suda tu template.. 

so, i'm just jot down a simple post*untuk memenuhkan syarat sejaa*.. tida payah la panjang-panjang cause bukan ramai pun orang mau baca.. :p until then, fellows... May God Bless Us.. 

Tuesday, June 19, 2012

After A lil' While

so, it's been a while saya x update blog... quite busy jadi babysitter *sigh* but.. but... i'm fall in love to the lil' one... Aqeel, my new love... maigaddd.. he's been cute and cuter each day. *sory for my bad english* haha! 

sumthing happens  a week ago, time saya posting di Pitas, well... my mom kerja pagi, my dad also pagi, my lil' sis pegi skolah pagi, saya pula praktikal d klinik dari jam 8 pagi smpai jam 1.. so teda orang yang mau masak mamam d rumah.. after jam 1, suma kami balik, kami singgah di kedai makan untuk lunch.. && ada satu hari tuuu, sorang pacik ni sangat2 pity wooo. :((( dia lapar and condition dia sangat2 kesian... dia duduk d meja yang ada customer tuu && pandangan mata dia tu, bila saya tgk mcm mau nangis... he's waiting for the guy(customer) yang tengah makan tu and after dia sudah habis makan, masih ada sisa... tu pacik pegi makan sisa makanan customer td.. saya mau nangis time tuu.... few minutes after that, ada sorang waiter ni nampak uncle tu, trus dia suruh tu uncle tgu.. u know what he did??? dia masuk dalam ambil piring, ambil nasi, bagi uncle tu 3 jenis lauk ( ayam, ikan, sayur ) then, i'm just like... whoaaaa... (*-*) speechless... i ask tu abang yang bagi, does uncle tu selalu datang sini.. then abang tu cakap, yea, dia selalu datang && dorang akan bagi dia makanan free... saya terharu... sangat-sangat.. (TT__TT)

saya tida sangka masih ada orang yang sangat prihatin sama orang2 yang kurang bernasib baik mcm uncle tuuu... saya doakan pemilik kedai makan tu & pekerja2 dia di murahkan rezeki & panjang umur, sihat selalu.. so, people... there's a lot of things happens in this world that we should learn either from environment, events that happens around us.. Allah itu Maha Adil, setiap apa yang kita buat memang di catit... and banyakkan sedekah.. Allah akan balas lebih banyak dari apa yang kita sedekahkan. Wallahu'alam.. InsyaAllah, segala amal kebaikan yang kita buat di terima. && most of all be grateful for what we have... ada orang lain yang lebih susah dari kita.. contohnya, saudara-saudara di palestin. so, kita doakan mereka di sana diberi rahmat and dibebaskan dari seksa zionis.. :(( 

&& saya happy sebab ada suda kawan-kawan saya start blogging thingy.. yeay! makin rmai la saya follow.. so, sepa2 mau minta follow just drop ur link to my comment atau d chatbox sana kay? nanti saya ada masa saya cek and i'll follow you.. 

so, lots of love to you people. chiawwww.. 

Saturday, June 9, 2012

Saya Benci Ketidakadilan

Assalamualaikum ... :) 

first of all i wanna tell you guys, i'm not a hardcore fans of football kay? saya tengok sekadar suka-suka.. memang saya tidak kenal pun sepa-sepa pemain-pemain dia ( just a few seja yang saya kenal ) so... don't expect i'm miss know it all kay.. :) thanks.

so, sepa-sepa yang ada tengok bola td Malaysia vs Singapore sure u guyss rasaa sangat-sangat geram with the f*ck damn referee aight?? yaa.. yaa.. saya tau dia ada kursus and ada lesen jadi pengadil dibandingkan dengan saya yang tidak tau apa-apa pasal bola.. tapikan, don't u guys think he's a muchhh munchierr too unfair to the game td??? saya panas woooo... seriously, mcm mau umban dia guna telur+sos cili+mayo+air garam... >< i'm mad broooo.. 

Kenapa? kenapa? Kenapa boleh-boleh dapat free kick selepas Khairul Fahmi savekan penalti tuu?? isshhh.... >< dan saya panas when the time pemain Singapore baru kena ckit tgn ka kaki ka, kepala ka trus cepat-cepat dia tiup wisel baaa... tp at the time Safee Sali injured di padang(kejang otot kali) and he really looks tortured ba.. sampai terbaring then tu pengadil tidak kasi berhenti perlawanan. boleh-boleh dia teruskan and turun pegi kawasan gol Malaysia.. ishhh.. it's not FAIR!!! u knoww... bukan sebab saya fanatik towards my country tapi pleaseeee.. behave yourself mannnnn~ sampai saya boleh tuduh tu pengadil makan rasuah wooo.. 

and hari ni ada game Poland vs Greece kalau tida silap, but i'm really off of mood to watch Euro gara-gara td.. >< 

but when i think back, sometimes in real life that's how we live actually.. banyak ketidakadilan berlaku sini-sana... and most of people just sit back and watch it in front of them without takin' any action. Reason?? tepuk dada tanya selera la kan? Sometimes, kita rasa takut and we think if we take some action pun, does it stop them? does it could change anythin'? but, a simple action could change the world.. so, lets teach the new generation to be fair with themselves and they will be fair too towards people out there.. 

So, Fellows... enjoy the game... :) 

Thursday, June 7, 2012

Randomness...

hi-hi fellows... 

it's already late but i still manage to control my eyes to keep the distance and preventing me from fallin' asleep... kenapa? kenapa? cause i'm waitin' for the Euro baaa.. hahahaha! I'm cheering for German and Spain but.. but.. Portugal also cool broooo.. 

Hari ni saya gembira.. mau tau kenapa? tapi saya takut kamurang geli ba.. jadi, kalau nda suka jangan kasi terus baca kay? Yeay! saya suda b'baik dengan si dia && what u guys should know, everytime when u had fought with your love one, after u guys made up, sure the relationship and the bonding gettin' stronger... :)))))) itu yang buat saya senyum sepanjang hari macam orang gila (*almost crazy) 

and a lot of things i should be grateful for... cause i have the happy family, almost our problem settle la suda.. :) saya ada anak buah baru, dapat result yang baik, dapat naik sem, my life just now is such happy as a fairy tale. ada boyfie yang baik, and i know one fine day i will be marry him (God Will).. saya sayang Hisyam sangat-sangat... :) 

Ramai orang selalu mengeluh when they face up a big problem, for me.. no need ba muffins... sbb just believe yang God give you obstacle to make you strong... i've been face a lot of struggle thingy until i think i'm a much much muchier stronger than what i'm before dis.. 

Love yourself and find your own happiness. try to cherish what u have now before it's gone.. my dad always taught me macam ni && Hisyam too... <3 cuba la bersyukur dengan apa yang kamu ada sekarang.. it doesn't mean yang benda yang kamu mau tu, it's the one yang the best for you... NO! sometimes apa yang kamu rasa tida bagus tu la yang palinggggg palinggggg bagus untuk kita.. bukti dia, for first i thought Nursing ni is not my desire tapi after saya masuk kolej Nursing, baru saya tau Allah bagi ni rezeki untuk saya fikir, saya jadikan kerjaya sebelum saya kejar segulung ijazah(kalau boleh sampai phd).. but in the same time saya banyakkan pahala, sebab saya tulung orang laaa.. kan tu tugas jururawat.. :) kalau saya jadi Engineer mungkin kena rasuah seja banyak.. haha! :D 

banyak ba saya mau tulis tapi saya takut kamu-kamu boring and rasa annoying so i just stop my writing here kay? rajin-rajin la baca entry.. :) cause i love stalkers.. <3 but i do love Hisyam moreeeee... 

Tuesday, June 5, 2012

She's the one for You

hey jerks, 

i'd saw her crying, i can feel her pain.. i saw her heartbroken, i was there when you dumped her for other girls. you said you love her and don't wanna let her go but what've you done. you betrayed her trust... and now, you make the same mistake again. what a shame.. doesn't she good enough for you? 

i really damnly hate a players a.k.a flirters. Be matured ba broo... Do you really enjoy to watch a girl's heart hurt in front of you? You really enjoyed it? :/ i've been in the situation before and trust me "what goes around comes around"... yes, you might be happy together with your new dump girlfie, carma will never leave you broo... and i hope i could watch it slap your face right in front of me and that time me and her will laugh together. if you read dis, i give you middle finger jerk.. 

towards guys out there, please don't hurt a girl's heart. we're fragile... if you don't love her anymore just say it. no need to give other reasons.. don't you ever comfort us with lies, speak the truth.. we won't bite. and towards girls out there, never be the reason for a couple to break-up. it really worst.. a girl will never hurt other girls heart aight? so... think bout it. how if other girl stole you boy, do you enjoy it? do you like it? stop make me feel annoy to jerks and bitches.. seriously, i'm sick of it. kbai. 

Monday, June 4, 2012

18 Lessons To Learn When Relationship Ended

Assalamualaikum and have a nice day everyone... thanks for willing to read my blog.. so today, first entry for June, *well, i'm quite busy on my holiday... jadi babysitter..:) i just wanna share some of my thought, i've been in this situation before and i'd moved on so saya pun mau gurls out there to forget shit and moved on if you'd been dumped by guys or you dumped them.! well, girls rocks bhaaa!! :D 


so, just read it kay? :)

1. You deserve better.. 
believe me, kalau boyfie kamu kasi tggl kamu, u can get better than him.. just believe in yourselves baa.. don't just simply say, "he's the one and i can't live without him" sambil nangis2.. NO! totally wrong.. kamu belum jmpa lagi yang lain.. there's a lot guys/mens out there... 

2. His bad manner..
don't get too heartbroken, suppose y'alls rasa lega laa, cause hey... you're free now... just go and chillin', celebrating for being a free ladies.. :) kalau rasa terseksa dengan dia, you should be happy when he let you go. no more tears, no more pain... :) just move on.. 

3. Fair fight..
well, learn from your mistakes.. kalau reltionshit sblm ni not worked, maybe ada salah faham and y'alls not give him a chance to make it right, so next time when u have new boyfie don't do the same mistakes over and over again. :)

4. Inner thought..
just like what i've mentioned before, kalau pun y'alls break because of your fault, just think positive. tiada jodoh. think positive. everything happened ada hikmah dia.. God knows the best for you. 

5. Personal interest. 
well, sometimes bila suda mabuk bercinta then y'alls start to forget apa yang kamu-kamu semua suka buat dulu-dulu time single... well, if y'alls boring why not do that stuff like the old you.. just go hangout, watching movies ka, main bowling, archery kaa.. *all that my favorite stuff.. :) or else, pergi makan. :p

6.Friends reunion
after break-up with your damn boyfie, sure kawan is the best companion kan? :) then find your friends, your TRUE Friends kay... say sorry to them kalau dorang rasa terpinggir time dulu-dulu when you guys happy-happy coupling and all the stuff tu.. tell them how your true feeling.. sure they won't leave you alone to face your problem. 

7. Out of focus
well, sure la every break-up is the saddest part for girls... but, please.. don't focused too much on your sadness... you deserve to be happy.. don't ruined up your life just for a damn bloody hell boy. >.< not worth okay?? 

8. Be rational
well, kalau sedih jangan sampai kasi buruk-buruk ex-boyfie kamu di twitter or facebook, sampai mention-mention.. last-last, gaduh-gaduh and things going more worst. *at least umpat dorang d blog boleh. :D 

9. He's not the best
actually, they have prove to you he's not the best boyfie kan? well, biasalah tu.. time bercinta suma bahagia jaa.. mcm teda apa-apa yang kurang... just think positif seja, apa kebaikan kalau kamu dua berpisah. sure mind pun tenang and easy to forget them. :)

10. Fight or let go the relationshit
girls, bila bercinta sure la berabis mau berbaik, make up after break. well, kalau suda banyak berkorban, is it worth for us to fight for him again? does he cares bout what we've did for them?? Do they?? fikir laa... jalan terbaik, if they not willing to did what have you done to them, just let it go... don't you ever try to look back. they're not worth okay.

11. Give space for yourself.
sebelum ni terlalu rushing sangat mau couple?? okay, now give time for y'alls to build a new relationship with new man. jangan la rushing baa.. nda lari gunung di kejar tuu.. relax.. kay? give time, a month, 3 month la paling lama tuk kenal dia.. 

12. Don't force yourself..
well, kalau rasa new guy yang kamu kenal tu not match or tiada hati langsung, better stop it.. it will makes things going worst sejaa.. you will hurt him... don't hurt others kay? they're human also. so, think bout their feelings too.. 

13. Make friends
memang la sakit bila putus cinta ni, but jangan sampai y'alls thinks yang "all guys are same".. no laaa.. no such things.. :) tida semua sama.... rambut memang sama hitam, tapi hati lain-lain. jangan sampai takut mau kawan dengan lelaki pula.. 

14. Be yourself
dis is our problem, kalau mau lelaki hensem kan, trus girls akan jadi orang lain bukan jadi diri sendiri... nda perlu jadi hipokrit kay. just be yourself.. 

15. Don't be afraid
after being dumped, being cheated please don't be afraid to be alone.. we must strong and learn to live on and forget shit.. 

16. You cannot change people
when y'alls with him dulu, do you ever wish that he could change just for you? stop to think like that! you can't change people, you can't change the way they're. let them willing to do it for you. don't force! skrg, dorang rasa annoys with your behaviour, so, sepa yang suffer it?

17. Be strong enough
just be strong, even suda couple bertahun-tahun, sure it's damn sad kalau terputus di tengah jalan. but hey, just believe, God knows the best for you..

18. Appreciate yourself
being single and alone will make you more to appreciate yourself better. :) y'alls will be brave enough to say NO to bad things and YES to good things. love yourself first before others try to love you. :)

and last thing i wanna share... ini apa yang saya selalu baca and it makes me strong enough to move on..

Firman Allah:
 (Lazimnya) perempuan-perempuan yang jahat adalah untuk lelaki-lelaki yang jahat, dan lelaki-lelaki yang jahat untuk perempuan-perempuan yang jahat; dan (sebaliknya) perempuan-perempuan yang baik untuk lelaki-lelaki yang baik, dan lelaki-lelaki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik. 
 [Maksud surah al-Nur 24:26]





Tuesday, May 29, 2012

Buah Hati Baru

"Buah Hati" baru????? whooaaa... agak spekulasi title post saya kali... New Boyfie??? New crush??? saya ada orang baru??? NO laaaa... jangan salah faham kay.. maksud buah hati baru tu, actually.... my sis baru seja bersalin td petang, 29 May 2012, at 5.35 p.m... smart kan jam dia??? :D 

Unfortunately, saya tida dapat balik hari ni sebab mgu kokum baru seja abis td.. && saya rasa rugi tida dapat kiss2 & dukung2 tu baby boy... saya belum tau lagi nama dia apa... tp yang penting dia cute.. mcm auntie dia ni juga.. :))) *perasan kan?

Well, i just wanna congratulate my beloved Kak Long and hubby dia sebab dapat suda 2nd prince.. hasil usaha dan kerja keras yang bagus.. :p next year tmbah lagi aa.. supaya keluarga kita tambah besar & meriah... kalau ada kenduri senang buat kerja... bukan saya seja yang cuci piring.. LOL! & saya rasa anak buah saya Atif Nurqhan sangat beruntung sebab dia belum cukup umur 1 tahun suda dapat adik & i wanna wish him Happy Birthday Atif!!! :) his birthday on 30 May 2011.. which is today la kan?... naaaaa... semoga keluarga kami sentiasa sihat dan makin meriah... saya sayang baa kamu semua... :)) 

gambar buah hati saya yang baru... he's too cute!!! maigaddddd

si hensem yang ada adik baru time umur dia 1tahun.. i heart u.. :) 

saya harap nanti anak-anak saya pun comel-comel macam dorang-dorang ni... :p & saya rasa hairan kenapa boleh ada manusia yang boleh buang-buang baby-baby comel tu... kalau kamu tida mau, jangan la buang... even binatang pun sayang anak dorang woooo... bikin malu jadi manusia seja la kalau kamu tida mau anak kamu.. pandai buat, pandai la jaga baaa.. ishhh... tingu, saya memanas suda *offside story.

So, saya tida sabar sebenarnya mau balik rumah sebab mau jumpa baby-baby ni.. sure, rumah tambah meriah. and again, saya akan jadi babysitter... cuci lampin, buat susu, tukang ayun dan segele-gelenyeee.. tapi tida apa.. sebab dorang comel... :)))) so, towards people outside there, tolong hargai apa yang Tuhan bagi.. :) don't simply buat benda tanpa berfikir kay? Kalau suda buat dosa, jangan la kita tambah dosa lagi... maigaddd... baby are so cute... :) stay cool people. :) 



GoodBye Green, Welcome BLUE :)

so, today was a really meaningful day.. especially to us... after been through this 'killer semester' now, it's almost the end... :) and it's not late to wish all my dear fellow friends CONGRATULATIONS guyssss... yeay! we did it! kita berjaya harungi sem yang paling tough antara semua sem... 

" WE WORK TOGETHER, WE PASS 100% TOGETHER" 
moto kelas yang kita pegang sampai akhir Tahun III sem II nanti... and we did it for our first try... *big clap for ourselves.. :) 

heartbeat semua orang termasuk saya sangat-sangat tidak stabil bila menunggu keputusan peperiksaan semester akhir kena umum, and when the time kena bagitau JP ambilan Julai 2011 LULUS 100%, we all crying.. a meaningful tears, a joyful tears.. akhirnya semua usaha kami tidak sia-sia, well, pretty cool la kan? sepa tidak bangga, bila 116 student pass a killer semester... :') saya sangat gembira bila tau lulus cause when i'm in sem I i did failed in one code subject.. *sigh* teruk kan saya? apa tidak, main-main seja and enjoy berabis. sampai study lupa. :p so kali ni saya mau tebus balik la kunun.. and it works babes!!! 

and finally, sem depan saya dapat duduk sama-sama dengan kumpulan.. i do miss them... and i do miss AJ... rindu mau duduk dekat dia.. rindu mau duduk dkt kumpulan 2.. :'( saya rasa tida lengkap bila duduk di depan.. mau chit-chat, ngumpat-ngumpat sama-sama babes-babes saya tida dapat.. nvm, next sem i'll meet u guysss.. yeay!!! so, just now i wanna say thanks to all yang contribute secara langsung dan tidak langsung sepanjang minggu peperiksaan, kepada family, kawan-kawan, Hisyam, siapa-siapa yang ada wish Gud Luck, uncle peter sebab pembekal makanan, macik dewan makan sebab bagi makanan (saya bayar juga RM 150), mark zuckerberg sebab kasi sedia facebook untuk saya online, Celcom Broadband sebab provide internet, semua-semua laa.. thanks kay? :3

muka gembira bila kena umum result! goodbye bip hijau, welcome bip biru! senior!! Tahun 2 sem I menanti


akhirnya kita sudah lalui all joyful, shit, funny, enjoyable, crying moments together.. tidak kira la sama sepa.. and to all who've been witness kepada event-event yang berlaku sepanjang Tahun I sem I dan Tahun I sem II bersama-sama saya, i wanna say THANK YOU SO MUCH! i do have fun...

so, see u guys in SEMESTER 3.. enjoy our holiday... :) have fun and stay beautiful.. 


Sunday, May 27, 2012

Random 7Facts About me that you should know...

hello peeps.... 
so, i'm just jot down lil' things what you guys should know bout me... just like what i'd mention on my Title of Post.. 7?? why 7??? not 10?? or 11?? or 20??? sebab saya malas mau tulis panjang-panjang kay.. No laa... cause "7" is actually my favorite number.. :) yea... so here are the 7 Random Facts bout me.. if you guys wanna know, then just scroll down. if u don't interested just click "X" button on top of the right tab okay? do me a favor. :) 

#1.
i love Coca-Cola

#2.
i admire Taylor Lautner

#3.
i love DOUBLE CHEESE BURGER

#4. i love to sleep

#5. i'm obsessed with beautiful and cute stuff.

#6. i'm a fan of korean

#7. i love ice-cream

So guys, i'm just simple actually.. i'm just a rare girl in the big world. :)